STOŁÓWKA


Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność

(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy). 

Odwołanie obiadów drogą e-mail:

 kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)

SP

DATA ŚNIADANIE OBIAD Podwieczorek
 

Poniedziałek

 

24.06.24

Pieczywo mieszane, masło,

Krakowska /pasta twarogowa, pomidor

herbata z cytryną A:1,7

Ogórkowa 250/400 ml- 168/268 kcal

Makaron zapiekany z warzywami, kiełbasą sos beszamel 80/220gr –381/686 kcal

Woda owocowa

razem  549/954 kcal

A:1,7,9,10

 

jabłko

 

 

Wtorek:

 

25.06.24

 

Pieczywo mieszane, masło,

Parówki ,pomidor

herbata z cytryną

A:1 ,7

Kapuśniak (1,9,7)  250/400 ml -303/484kcal

Gulasz wieprz  z warzywami-60/40g ; 100/80g– 117/186 kcal

Kasza jęczmienna 100/200g – 123/246 kcal

Woda owocowa

Razem 543/916 kcal   A:1,7,9,10

 

 

jabłko

 

Środa:

26.06.24

 

Pieczywo mieszane, masło,

Krakowska /pasta twarogowa, pomidor, herbata z cytryną A:1,7

Pomidorowa  (1,7,9)-250/400ml- 270/432kcal

Jajko sadzone 1szt/2 szt -127/254 kcal

Ziemniaki zapiekane100/200g-90/180 kcal

Surówka z kapusty kisz 80/125g, 45/70kcal

Woda owocowa 200ml-

razem 532/936 kcal

A:1,3,7,9

 

jabłko

 

Czwartek:

27.06.24

Pieczywo mieszane, masło

Rogal z masłem i miodem

kakao

A:1,7

 

Brukselkowa 250/400 ml (1,9) 108/172kcal

Kostka rybna  (4,1) 60/120g -116/232 kcal

Marchewka z groszkiem 80/125g- 70/115 kcal

Ziemniaki100/200g-90/180 kcal

Kompot/ 200ml-138 kcal

razem 522/837 kcal  A:1,3,4,7,9

Mus owocowy
 

Piątek

 

28.06.24

Pieczywo mieszane, masło,

Jajko got.,wędlina,  ogórek Kisz.,

Herbata z cytryną A:1,3,7

Grochowa  (1,9) 250/400 ml 153/244 kcal

Naleśniki z serem (1,7,9) 125/250gr – 298/595kcal (1szt; 2szt)

Kompot 200 ml-138 kcal

Razem 589/977 kcal

A:1,7,9

soczek

 

 

 

LO


 LISTA ALERGENÓW:

Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne

Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne

Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2

Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne

Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.

 


Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP

PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK

Obiad  12:00 – 14:00


Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP, 

PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK

Obiad  12:00 – 14:30


1-4 LO i wychowanków internatu

PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:00 – 8:00        Obiad         12:00 – 17:00  Kolacja       18:00 – 19:00
PIĄTEK

Śniadanie   06:00 – 8:00        Obiad         12:00 – 15:00       


 

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4


Procedury dotyczące sposobu naliczania i rozliczania kart obiadowych dla uczniów i pracowników ZSO Nr 4


Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca.

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email:  ksiegowa@zso4.szczecin.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

OPŁATY   ZA   CZERWIEC  2024

INTERNAT

 CAŁODZIENNE  –   288,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego)         –   270,00

POBYT   –  170,00

 

LO  11   i   SP 2 klasy IV-VII

OBIAD 9,00 zł   –  14  DNI     –  126,00

(03.06 – 20.06.2024)

 

SP 2 klasy I – III

OBIAD 9,00 ZŁ  – 14 DNI – 126,00

(03.06 – 20.06.2024)

GRUPA PRZEDSZKOLNA

OBIAD GRUPA „0” – 8,50 zł   – 19 dni – 161,50

(03.06.24 -28.06.2024 bez 21.06.2024)

 

Pracownicy ZSO Nr 4

OBIAD 10,00/10,80   – 140,00/151,20