STOŁÓWKA


Odwołanie obiadów  dzień wcześniej do godz. 11.00: kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

SP2

DATA ŚNIADANIE OBIAD Podwieczorek
 

Poniedziałek

 

18.10.21

Pieczywo mieszane, masło,

Wędlina różna/ser żółty, pomidor,

kawa zbożowa

A:1,7

Pomidorowa z mak(1,7,9)-250/400ml- 158/276 kcal

Schab  w jarzynach w sosie śmiet. 60/40g 100/80g  -178/234  kcal

Ziemniaki 100/200g- 90/180 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal razem 564/948 kcal

A:1,7,9

 

JOGURT owocowy

A:1,7

 

 

Wtorek:

 

19.10.21

 

Pieczywo mieszane, masło

pa, pomidor,ogórek kisz., kasza manna

 

herbata z cytryną

A:1,7

Kapuśniak(9)  250/400ml- 303/484 kcal

Spinach z mak.200/50: 300/70 g—333/500 kcal

Kapusta czerwona 80/125g-82/128 kcal

Kompot/woda 200 ml- 108 kcal

razem 828/1250   kcal

A:1, 7, 9

 

 

 

 

Jogurt owocowy

A:1,7

 

 

Środa:

20.10.21

Pieczywo mieszane, masło,

twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem/ wędlina

herbata z cytryną

A:1 ,7

Brukselkowa (1,7,9)250/400 ml -108/172 kcal

Wieprzowina po chińsku 60/40g:100/80 g- 175/309 kcal (1)

Ryż 100/200g -135/270 kcal

kapusta biała 80/125g-58/90kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kacl

razem 564/979  kcal

A:1,7,9

 

owocowy koktajl

A:1,7

 

Czwartek:

21.10.21

Pieczywo mieszane, masło,

kakao

wędlina, sałata, papryka ,pomidor

herbata z cytryną    A: 1,7

Zupa krem z dyni (1,9,7) 250/400 ml- 90/144 kcal

Kotlet  rybny  (4,1) 60/120g -156/312 kcal

Ziemniaki 100/200g-90/180kcal

Mizeria 80/125g-48/75kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

razem 522/849kcal

A: 1,3,4,7,9

 

rogal z masłem

A:1,7

 

Piątek

 

22.10.21

 

Pieczywo mieszane, masło,

wędlina, ser, jajko, ogórek Kisz., sałata,pomidor

Herbata z cytryną,

A:1,3,7

 Meksykańska (9,1) 250/400ml- 247/369kcal

Pierogi leniwe w śmietanie 150/300g – 363/726 kcal

kompot, woda 200 ml-108 kcal

razem 748/1233 kcal A:1,7,9

 

 

jabłko

LO

   

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

18.10.21

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Pomidor, ogórek, sałata

Herbata z cyt.\ kawa\ mleko\ woda owoc 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

   miód, A: 1,7 drożdżówka

Pomidorowa z mak (1,7,9)400ml- 276  kcal

Schab  w jarzynach w sosie śmietanowym 100/80g  -234 kcal

Ziemniaki 200g- 180 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal ,jogurt szt. 1-120 kcal

razem 948 kcal A:1,7,9

Talerz wędlin, serów (1,7)

Pierogi ruskie z cebulką (1,7)300g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Sałata, pomidor, og.kisz.

Pieczywo mieszane (1) 400g gruszka

masło (7) 25g miód

A:1,7

 

 

 

WTOREK

 

19.10.21

Talerz wędlin  (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata/ pomidor/og. Kisz.

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna A: 1,7

Kapuśniak(9)  400ml- 484 kcal

Spinach z makaronem i filetem 300/70 g—500 kcal

Surówka z kapusta czerwona125g- 123 kcal

Kompot/woda 200 ml- 108 kcal

razem 1220 kcal

A:1, 7, 9

Serdelki 3 szt. (1)

Pasta twarogowa (7) 40 g

Sałata lodowa, pomidor

sos vinegre

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

Herbata z cytryną /woda 200 ml jabłko

A:1,7

 

 

 

ŚRODA

20.10.21

Wędlina (1)  60g

talerz serów. (7) 50g

rzodkiewka, sałata,  rogal jabłko

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód A: 1,7

Brukselkowa(1,9) 400ml-176kcal

Wieprzowina po chińsku 100/80 g- 309 kcal (1)

Ryż 200g 270 kcal

Kapusta biała 125g-85kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kacl

razem 979 kcal A:1,9

 Papryka nadziewana i zapiekana (1,3,7)

Wędlina (1) 50 g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,3,7

 

 

 

CZWARTEK

        21.10.21

 Wędlina,  (1)  60g

Pasta twarogowa(7) 50g

sałata, papryka, og. kisz Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7)200ml ,

Masło(7)25g miód drożdżówka

Zupa mleczna (7)A:1,7

Zupa krem z dyni (1,9) 400 ml – 144 kcal

Kotlet rybny (4,1) 120g -312 kcal

Ziemniaki 200g-180kcal

Mizeria. 125g-48kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

jogurt owocowy 120 kcal

razem 969 kcal

A: 1,3,4,7,9

Szaszłyk po cygańsku 155g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

winogron

A:1,7,9

 

 

PIĄTEK

22.10.21

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica(3) z 3 szt

Ogórek kisz, sałata

Herbata z cyt.\ kawa\mleko (7)200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

A:1,3,7 banan

Meksykańska (9,1) 400ml- 396 kcal

Pierogi leniwe w śmietanie 300g – 726 kcal

Woda owocow200 ml-108 kcal

razem 1203 kcal A:1,3,7,9

 

 

 

 


Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP

PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK

Obiad  12:00 – 14:00

Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP,  1-4 LO i wychowanków internatu 

PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         14:00 – 17:00           Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         14:00 – 15:30

  

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4


Procedury dotyczące sposobu 2021 pdf.


Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca.

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email:  ksiegowa@zso4.szczecin.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

OPŁATA   ZA   WRZESIEŃ 2021

22 DNI    ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym)     –  354,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego)   –  326,00

POBYT                                                                  –  150,00

OBIAD GRUPA „0” – 8,00 zł                        – 176,00

OBIAD 7,00 zł  –     21 DNI                           –  147,00

  OBIAD 9,00/9,72 – 21 DNI                    –  189,00/204,12