Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność
(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy).
Odwołanie obiadów drogą e-mail:
kier.stolowki@zso4.szczecin.pl
(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)
SP, LO
|
|
ŚNIADANIE |
OBIAD |
KOLACJA |
PONIEDZIAŁEK27.10.25 |
Talerz wędlin(1) 60g Talerz serów(7) 50g Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek kisz.., ogórek św. Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml Masło (7) 25g miód, A:1,7 parówki drożdżówka |
Ogórkowa (1,9,7) 400 ml- 268 kcal Rumsztyk w sosie pieczarkowym 80/110 g – 187 + 45 kcal Kasza mix 200g-200 kcal Sałata masłowa ze śmietaną125g – 55 kcal woda 200ml- kaszka manna 268 kcal razem 1023 kcal A:1,3,7,9,10 |
Sałatka brokułowa z jajkiem 270g, Twaróg , wędlina (1) – 50g Pomidor, ogórek Herbata z cytryną/ woda 200ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło(7)25g miód jabłko A:1,3 ,7,10 |
WTOREK28.10.25 |
Talerz wędlin (1) 60g ser żółty(7) 50g ogórek Kisz, pomidor Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml Masło(7) 25g miód Zupa mleczna A:1,6,7 baton zbożowy |
Barszcz czerwony 400ml-212 kcal Miruna panierowana po grecku (3,1) 120g -350 kcal Ziemniaki 200g -180 kcal Kompot/woda 200ml- 138 kcal Rogaliki kruche 116 kcal Razem: 1003 kcal A:1,3,4,7,9
|
Zapiekanka ziemniaczana, szynka warzywa (1,7,9) 270g Pomidor z mozzarellą Herbata z cytryną/ woda 200ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło(7)25g miód banan A:1,7
|
|
ŚRODA 29.10.25 |
Wędlina (1) 40g Pasta twarogowa (7) 50g rzodkiewka\szczypior, Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g, Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g, miód A:1,6,7 pączek |
Rosół z makaronem (9,1)400ml-/344 kcal Kotlet drobiowy 110g -290 kcal Mizeria125g- 75 kcal Ziemniaki 200g- 180 kcal woda 200ml-, mus owocowy 50 kcal razem 939 kcal A: 1,3,7,9,10 |
Kiełbasa na gorąco 150 g, pasta z awokado 50 g Pomidor, ketchup, musztarda Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód Gruszka A:1,7,10 |
|
CZWARTEK 30.10.25 |
Wędlina, (1) 60g Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek św. Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Masło(7)25g Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml , Zupa mleczna (7) miód A:1,6,7 soczek |
Kapuśniak (1,9,7) 400 ml- 484 kcal Kluchy na parze śmietana z truskawką 2/3 szt -498 kcal Woda owocowa Soki św. 94 kcal Razem: 1076 kcal kcalA:1,7,9,10
|
Ryż z musem egzotycznym 270g Pasta jajeczna, twarogowa 50g Talerz wędlin (1) 50 g Pomidor, sałata Herbata z cytryną /woda 200 ml jabłko Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód A:1,7,9,10 |
|
PIĄTEK 31.10.25 |
Talerz wędlin (1)60 g Talerz serów(7) 50g Jajecznica (3) z 1 szt Pomidor, sałata, szczypior Herbata z cyt.\ kawa 200ml Masło (7) 25g Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g miód jabłko A:1,3,6,7 |
Meksykańska 400 ml – 396 kcal Pierogi ruskie z cebulką 300g-476 kcal Kapusta kiszona 125g- 70 kcal woda 200ml- deser mleczny 90 kcal razem 1030 kcal A:1,3,7,9,10 |
|
LISTA ALERGENÓW:
Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne
Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne
Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2
Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne
Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:00
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP,
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:30
1-4 LO i wychowanków internatu
PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 17:00 Kolacja 18:00 – 19:00
PIĄTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 15:00
INFORMACJE DLA RODZICÓW DZIECI KORZYSTAJĄCYCH
Załącznik nr 2 do Regulaminu
Zasady korzystania z elektronicznych kart zbliżeniowych oraz czytnika elektronicznego w stołówce szkolnej.docx
Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania
płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4
Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 5 każdego bieżącego miesiąca.
Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.
W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady
Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email: ksiegowa@zso4.szczecin.pl
Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.
