STOŁÓWKA


Odwołanie obiadów: kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

Posiłki dla dzieci młodszych

DATA

ŚNIADANIE

OBIAD

Podwieczorek
 

Poniedziałek

24.02.20

Pieczywo mieszane, masło,

Wędlina różna/ser żółty, pomidor, ogórek Kisz.,

herbata owocowa A:1,6,7,9

Krupnik (9,7,1) 250/400ml- 230/368 kcal

Kasza 100/200g – 135/270 kcal

Sos gulaszowy 50/40 g;100/80 g—112/148 kcal

Surówka colesław 80/125g-122/191 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal

razem 737/1115 kcal

A:1,7,9

Chrupki

Wtorek:

25.02.20

Pieczywo mieszane, masło

Wędlina różna, pomidor, ogórek kisz.,

herbata z cytryną

A:1,6,7,9

Barszcz czerwony (9,1) 250/400 ml -88/176kcal

Kotlet drob. Pan.80/120g-208/299 kcal

Kapusta Kisz.80/125g-45/70 kcal

Ziemniaki100/200g-90/180 kcal

Kompot 200ml-138 kcal

Jogurt owocowy 1 szt- 79 kcal

razem 648/942 kcal

A:1,3,7,9,10

Jogurt owocowy A:1,7

 Środa:

 26.02.20

Pieczywo mieszane, masło,

twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem/ wędlina

herbata z cytryną

A:1 ,6,7,9

Jarzynowa (1,9) 250/400ml-108/172kcal

Ryba (4,1) 60/120g -186/279kcal

Ziemniaki 200g-180kcal

Surówka z sałaty lodowej 80/125g-56/88kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

banan-95 kcal

razem 673/982kcal

A: 1,3,4,7,9

banan

Czwartek:

 27.02.20

Pieczywo mieszane, masło,

kakao, herbata

wędlina, sałata, papryka

A: 1,6,7,9

Brokułowa (1,9,7) 250/400 ml- 217/348kcal

Łazanki 150/270g-226/408 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

Razem 581/1146 kcal

A:1,3,7,9,10

rogal z masłem i

Piątek

28.02.20

 

Pieczywo mieszane, masło,

wędlina, ser, jajko, ogórek Kisz., sałata

Herbata z cytryną,

A:1,3,7,9

Żurek (1,7,9)-250/400ml- 270/432kcal

Naleśniki z serem i śmietanką 1 / 2 szt 298/595 kcal

Kompot/woda 200ml-107/138 kcal

razem 706/1190 kcal

A:1,3,7,9

gruszka

Posiłki dla młodzieży

ŚNIADANIE

OBIAD

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

24.02.20

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Pomidor,ogórek

Herbata z cyt.\ kawa\ mleko\ woda 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

Jogurt owocowy

miód, A:1,7

Krupnik 400ml (1,7,9)- 368 kcal

Kasza 10/200g-135/270g gulasz100/80g -148 kcal

Surówka kolesław 125g -191 kcal

Kompot/woda 200ml -138 kcal razem 1115 kcal

A:1,7,9

Parówki (1) 3 szt

Jajka, sos tatarski (3,7)

Sałata, pomidor,

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód,

soczek

A:1,7,3

WTOREK

25.02.20

Talerz wędlin (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata/ pomidor

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna A:1,7

Barszcz czerwony 400ml (1,7,9)- 176 kcal

Kotlet drob. panier. (3,1) 110g -299 kcal

Ziemniaki 200g -180 kcal

Kapusta kisz (7)125g- 70 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal jogurt owocowy79 kcal

razem 942 kcal A:1,3,7,9

Talerz wędlin, serów 50 g

pomidor, ogórek 40g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400gmasło (7) 25g miód

A:1,7

ŚRODA

26.02.20

Wędlina (1) 60g

Pasta twarog. (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata, rogal, miód

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożo., kajzerki: 400g, Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g,A:1,7

Jarzynowa (1,9) 400ml-172 kcal

Ryba (4,1) 120g -312 kcal

Ziemniaki 200g-180kcal

Surówka z sałaty lodowej w sosie vinegre 125g-85kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

banan-95 kcal

razem 982 kcal

A: 1,3,4,7,9

Makaron

w sosie szpinakowym (7) 270g

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

A:1,3,7

CZWARTEK

27.02.20

Wędlina, (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata, papryka, og. kisz Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda /mleko(7)200ml ,

Masło(7)25g miód

Zupa mleczna (7) A:1,7

Brokułowa(1,9,7) 400 ml- 348kcal

Łazanki 270g-660 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

razem 1146 kcal

A:1,3,7,9

Sałatka gyros-270g (3,7,9), sałata,

Wędlina(1) 40 g

Talerz serów(7) 30g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g, winogron

Masło (7)25g, miód A:1,3,7,9

PIĄTEK

28.02.20

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica(3) z 3 szt

Ogórek kisz, sałata

Herbata z cyt.\ kawa\mleko (7)200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g gruszka A:1,3,7

Żurek (9,7,1)400ml-480 kcal

Naleśniki z serem w śmietanie /miód 2szt (1,3,7) 605 kcal

Woda owocowa 200 ml- 105 kcal, woda

razem 1190 kcalA:1,3,7,9

PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         13:30 – 16:00           Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         12:30 – 15:30

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca.

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email:  ksiegowa@zso4.szczecin.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

 

PŁATA ZA MARZEC 2020

22 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 270,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 250,00

POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 22 DNI – 110,00

OBIAD 8,00/8,64 – 22DNI – 176/190,08

OPŁATA ZA KWIECIEŃ 2020

18 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 214,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 189,00

POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 18 DNI – 90,00

OBIAD 8,00/8,64 – 18 DNI – 144/155,52