STOŁÓWKA


Odwołanie obiadów: kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

ŚNIADANIE

OBIAD

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

25.03.19

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Pomidor, papryka

Herbata z cyt.\ kawa\ mleko\ woda 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

Jogurt owocowy 1 szt

miód, A:1,7

Szpinakowa z jajkiem (1,3,9,7) 400 ml- 168kcal

Ryż z warzywami i mięsem w sosie śmietanowym 270g -668 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

Ogórek kiszony 125g- 14 kcal

razem 988 kcal

A:1,3,7,9,10

Kiełbasa na gorąco 150g

Serek kanapkowy (7) 30 g

Pomidor, ogórek, papryka

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód,

A:1,7

WTOREK

26.03.19

Talerz wędlin (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata/ pomidor

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g jabłko

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna A:1,7

Jarzynowa (1,9) 400ml-176kcal

Spaghetti (7,1)80/220 g -546 kcal

Ogórek kisz. 125g 14 kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

banan-95 kcal

razem 969 kcal

A: 1,3,4,7,9

Talerz wędlin (1) 40g

Pasta z tuńczyka (4) 30g

Pasta twarogowa (7) 30g

Sałata, pomidor 100g

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

A:1,3,7,10

ŚRODA

27.03.19

Wędlina (1) 60g

Pasta twarog. (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata, , miód

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożo., kajzerki: 400g, Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g,A:1,7, jabłko

Grochowa 400ml (1,7,9)- 264 kcal

Kopytka w sosie mięsnym150/80g -520 kcal

Kap. biała w sosie vinegre 125g -85 kcal

Kisiel/woda 200ml -138

kcal razem 1007 kcal

A:1,7,9,10

Hot-dog 2 szt(1,7)

Pasta twarogowa 7) 30g

Pomidor, ogórek 50g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400gmasło (7) 25g miód

A:1,7

CZWARTEK

28.03.19

Wędlina, (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata, papryka, og. kisz Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda /mleko(7)200ml ,

Masło(7)25g miód

Zupa mleczna (7) A:1,7, jabłko

Meksykańska(1,9,7) 400 ml- 250kcal

Kluski na parze 200g – 498 kcal

Mus truskaw./śmietanowy 80 ml-40 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

Razem 926 kcal A:1,7,9,10 

Warzywa z pieca z filetem -270g (3,7,9),

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g, soczek

Masło (7)25g, miód A:1,3,7,9

PIĄTEK

29.03.19

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica(3) z 3 szt

Ogórek kisz, sałata

Herbata z cyt.\ kawa\mleko (7)200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g A:1,3,7

Krupnik (9,1)400ml-480 kcal

Spinachi 300g – 500 kcal

Woda owocowa/ kompot 200 ml- 135 kcal, woda

Marchewka 125g – 30 kcal

razem 828 kcalA:1,3,7,9


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

OPŁATA ZA KWIECIEŃ 2019
18 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 189,00
CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 214,00
POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 18 DNI – 90,00
OBIAD 8,00/8,64 18 DNI – 144/155,52