STOŁÓWKA


ŚNIADANIE

OBIAD

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

19.02.18

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Pomidor, ogórek kisz.

Herbata z cyt.\ kawa\ mleko(7)\ woda 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

miód, A:1,7

Szpinakowa z jajkiem 400ml- 140 kcal(1,3,7,9)

Bitka schabowa w sosie własnym (1)-110g -214 kcal

Ziemniaki 200g – 180kcal

Surówka kap. czerwona parzona 125g- 86 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal , jogurt 70 kcal,razem 828 kcal A: 1,3,7,9

Serdelki 3 szt, ketchup

Twarożek, (1,7) 40g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pomidor 50g

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

Jabłko

A:1,7

WTOREK

20.02.18

Talerz wędlin (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata/ pomidor

Pieczy. mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Zupa mleczna

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

A: 1,7 rogal drożdż.

Fasolowa (1,9) 400ml-252kcal

Kotlet rybny (4,1) 120g -312 kcal

Ziemniaki 200g-180kcal

Surówka kolesław (3,7)125g-105kcal

Kompot/woda 200ml-138kcal

987 kcal

A: 1,3,4,7,9

Kebab z warzywami i szynką (1)-1 szt

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

Herbata z cytryną /woda 200 ml

A:1,7

jabłko

ŚRODA

21.02.18

Wędlina (1) 60g

Pasta twarog. (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata, rogal

Piecz. mieszane(1): pszenne, star., zboż., kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód A:1,7

Żurek(9) 400ml- 188 kcal

Gulasz wieprz.100/80 g- 220 kcal (1)

Kasza 200g 165 kcal

Buraczki 125g-89kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kacl

deser- 70 kcal

razem 1092 kcal A:1,9

Kiełbasa na gorąco 150g

Ryba po grecku (1,4,7,9) 270g

Herbata z cytryną/ woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g, sałata, pomidor

Masło(7)25g mandarynka

A:1,4,7,9

CZWARTEK

22.02.18

Wędlina, (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata, papryka, og. kisz Pieczy. miesz(1): pszenne, star., zbożo, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7)200ml

Masło(7)25g miód

Zupa mleczna (7)A:1,7

Rosół(1,9) 400 ml- 180 kcal

Gołąbek 250 g – 270 kcal

Ziemniaki 200g-180 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

Banan – 95 kcal

razem 863 kcal

A:1,7,9

Kasza kus-kus z warzywami i filetem 270g

Herbata z cytryną/ woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g,

Masło(7)25g miód

A:7

PIĄTEK

23.02.18

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajko goto. w sosie

pomidor, sałata

Herbata z cyt.\ kawa\mleko (7)200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g A:1,7

Banan /jabłko

Zupa krem z zielonego groszku(1,7,9)400ml- 140kcal

Pierogi ruskie cebulka(1,3,7)-300g-615 kcal

Surówka z kapusty kisz. 125g- 85 kcal

Woda owocow200 ml-108 kcal

razem 965 kcal

A:1,3,7,9


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

  

CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE  13 zł

 OBIAD  5 zł

 

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

OPŁATA   ZA   STYCZEŃ  2018

12 DNI    ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym)     –  148,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego)   –  138,00

POBYT dla uczniów ZSO Nr 4                      –  120,00

POBYT                                                           –  140,00

OBIAD 5,00 –   12  DNI                                –  60,00

 

OPŁATA   ZA  LUTY  2018

20 DNI    ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym)     –  244,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego)   –  224,00

POBYT dla uczniów ZSO Nr 4                      –  120,00

POBYT                                                           –  140,00

OBIAD 5,00 –   20  DNI                                –  100,00