STOŁÓWKA


   

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

18.06.18

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g  Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek kisz., pomidor, papryka

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g

miód, A:1,7

Jarzynowa  400ml – 176 kcal (1,7,9)

Potrawka z kurczaka 100/80 g – 148 kcal

Ryż 200g – 270 kcal

Surówka z kapusty białej 125g, 125 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kacl

banan  75 kcal

Razem 952 cal A:1,7,9

 

Parówki (1) 3 szt

Pasta twarogowa (7) 50g

Sałata, pomidor, marchewka

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód

A:1,7

 

 

 

WTOREK

 

19.06.18

Talerz wędlin  (1) 60g

Talerz ser mix.(7) 50g

sałata/ ogórek

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

 Kasza manna

A:1,7

Barszcz czerwony (9,7,1)400ml-176 kcal

Naleśniki z serem w śmietanie 2szt (1,3,7) 605 kcal

Marchewka z jabłkiem 125g-37 kcal

Kompot 200 ml- 138 kcal,  woda owocowa

razem 956 kcal A:1,3,7,9

 

Talerz wędlin(1) 50g

Talerz serów(7) 40g

Jajka w sosie tatarskim 1 szt(3)

Sałatka pomidor, ogórek, szczypior -125 g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A: 1,7,3

 

 

 

ŚRODA

20.06.18

 Wędlina (1)  60g

Pasta twarogowa (7)/ser  50g

rzodkiewka\szczypior,

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód

A:1,7soczek

 

Rosół   (9,7,1) 400ml- 227 kcal

Bitka wołowa w sosie własnym 100/80g -224 kcal

Kasza200 g -165 kcal

Ogórek kisz. 125g- 14 kcal, jogurt -85 kcal

Kompot  200ml-138 kcal  razem 853 kcal

A:1,7,9

 

Kiełbasa na gorąco z cebulką (1,9)150g

Sałatka warzywna 100g

Ketchup

Herbata z cytryną /w9oda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,7 jabłko

 

 

 

 

CZWARTEK

       21.06.18

 Wędlina,  (1)  60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek kisz Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml ,

Masło(7)25g

Zupa mleczna(7)

miód ,

A:1,3,7

Krupnik 400ml- 160 kcal(1,7,9)

Kotlet  rybny  (4,1) 120g -312 kcal

Ziemniaki 200g-180kcal

Sałata masłowa 125g -85 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

brzoskwinia 43 kcal

razem 918 kcal A:1,3,4,7,9

 

Pierogi ruskie z  cebulką(1,3,7) – 300g

Pomidor

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,7

soczek

 

 

 

PIĄTEK

22.06.18

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajko got. 1 szt

Pomidor, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml jogurt owocowy

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

   miód, A:1,3,7

 

 

 

 

DO ZOBACZENIA

 

 

WAKACJE

 

 

 

 


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

  

CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE  13 zł

 OBIAD  5 zł

 

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

OPŁATA ZA MAJ 2018

16 DNI ŻYWIENIOWYCH

17 DNI OBIADOWYCH

18 DNI ŻYWIENIOWYCH DLA DZIECI MAŁYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 192,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 172,00

POBYT dla uczniów ZSO Nr 4 – 120,00

POBYT – 140,00

OBIAD 5,00 – 17/18 DNI – 85,00/90,00

OPŁATA ZA CZERWIEC 2018

15 DNI ŻYWIENIOWYCH

14 DNI OBIADOWYCH

16 DNI ŻYWIENIOWYCH DLA DZIECI MAŁYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 178,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 168,00

POBYT dla uczniów ZSO Nr 4 – 120,00

POBYT – 140,00

OBIAD 5,00 – 14/16 DNI – 70,00/80,00