Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność
(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy).
Odwołanie obiadów drogą e-mail:
kier.stolowki@zso4.szczecin.pl
(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)
SP
|
ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK23.06.25 |
Pieczywo mieszane, masło, Szynka kons, ser żółty, ogórek. pomidor herbata z cytryną, miód A:1,7 |
Fasolowa 250/400ml- 385 kcal Pierogi z serem i śmietaną 150g – 305 kcal Woda owocowa Razem 690 kcal A:1,3,7,9 |
Sok św. |
WTOREK24.06.25 |
Pieczywo mieszane, masło Kasza manna kakaowa
Kanapka A:1,7 |
Ogórkowa 250/400ml-168/268kcal Dorsz w cieście 80g- 220 kcal Ziemniaki 100/200g – 90/180 kcal Fasolka szp. 80g-38 kcal Woda owocowa razem 516 kcal A:1,3,4,7,9 |
Deser jogurtowy A: 1,7 |
ŚRODA 25.06.25 |
Pieczywo mieszane, masło, twarożek ze szczypiorkiem, szynka kons. herbata z cytryną, miód A:1 ,7 |
Kalafiorowa 250 ml-158 kcal Kotlet mielony 60/120 g- 227/313kcal Ziemniaki 100/200g -90/180 kcal Mizeria 125g-75 kcal Woda owocowa razem 550 kcal A:1,3,7,9,10
|
Deser jogurtowy A: 1,7 |
CZWARTEK 26.06.25 |
Pieczywo mieszane, masło, kakao rogal z miodem herbata z cytryną A: 1,7 |
Szpinakowa 250 ml -100 kcal Spaghetti (1,7)-110/80 g –345/ 550 kcal Ogórek kisz. 80g/125g – 38/48 kcal Woda owocowa Razem 617 kcal A:1 ,7,9,10
|
Kanapka mleczna A;1,7
|
PIĄTEK 27.06.25 |
|
|
|
LO
|
ŚNIADANIE |
OBIAD |
KOLACJA |
PONIEDZIAŁEK23.06.25 |
Talerz wędlin(1) 60g Talerz serów(7) 50g Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek, pomidor Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml Masło (7) 25g miód, A:1,7\ROGALIK |
Fasolowa 400 ml (1,7,9,10) 616 kcal Pierogi z serem i śmietaną 300g – 609 kcal Owoce-deser- 34 kcal Woda A:1,9,7,10 Razem 1215 kcL |
Wędliny, sery talerz Parówka, ketchup Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g masło (7) 25g miód A:1 ,7 Mus owocowy
|
WTOREK
24.06.25 |
Talerz wędlin (1) 60g Talerz ser mix.(7) 50g sałata/ ogórek Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml Masło(7) 25g miód Zupa mleczna – kasza manna (7)A:1,7 |
Ogórkowa (9,1) 400ml- 268 kcal Ryba w cieście 120g-330 kcal Ogórek kiszony – Ziemniaki 200g- 180 kcal /woda owocowa 200ml Deser kaszka manna 1 szt 138 kcal razem 916 kcal A: 1,3,4,7,9
|
Zapiekanka warzywna z ziemniakami 270g Herbata z cytryną 200ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło(7) 25g miód Arbuz A:1,3,7,9
|
ŚRODA 25.06.25 |
Wędlina (1) 60g pasta twarogowa (7)/ser 50g \szczypior, Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g, rogal Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g, miód A:1,7\ |
Kalafiorowa 400 ml- 252 kcal Kotlet mielony 120g-313 kcal Mizeria 125g – 75 kcal Ziemniaki 200g- 180 kcal woda owocowa jogurt owocowy 148 kcal (7)
razem 968 kcal A:1,9,7,3,10
|
Pasta jajeczna 50g Pasta z tuńczyka 50g Talerz wędlin(1) 50g Ogórek, sałata Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód DESER MLECZNY A:1,3,4,7 |
CZWARTEK 26.06.25 |
Wędlina, (1) 60g Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml Masło(7)25g Zupa mleczna (7) miód A:1,7 \ |
Szpinakowa z jajkiem 400ml – 160 kcal (1,9) Spaghetti 220/80g -550 kcal(1,7,3) Ogórek kisz. 125 g – 60 kcal Woda owocowa 200 ml KANAPKA MLECZNA 95 kcal Razem 865 kcal A:1,7,9,10
|
Pierogi z mięsem cebulka – 270 g Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód A:1,7
BATON |
PIĄTEK 27.06.25 |
Talerz wędlin (1)60 g Talerz serów(7) 50g Jajecznica (3) Pomidor, sałata, szczypior Herbata z cyt.\ kawa 200ml Masło (7) 25g Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g miód, A:1,3,7 |
|
|
LISTA ALERGENÓW:
Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne
Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne
Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2
Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne
Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:00
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP,
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:30
1-4 LO i wychowanków internatu
PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 17:00 Kolacja 18:00 – 19:00
PIĄTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 15:00
INFORMACJE DLA RODZICÓW DZIECI KORZYSTAJĄCYCH
Załącznik nr 2 do Regulaminu
Zasady korzystania z elektronicznych kart zbliżeniowych oraz czytnika elektronicznego w stołówce szkolnej.docx
Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania
płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4
Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 5 każdego bieżącego miesiąca.
Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.
W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady
Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email: ksiegowa@zso4.szczecin.pl
Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.
OPŁATY ZA CZERWIEC 2025
27.06.2025 nie ma obiadu
INTERNAT 18 DNI ŻYWIENIOWYCH
- CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 345,00
- CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 318,00
- POBYT – 170,00
SZKOŁA PODSTAWOWA 27.06.2025 nie ma obiadu 17 dni żywieniowych klasy 0 – III
- OBIAD GRUPA „0” – 8,50 zł – 17 DNI – 144,50
- OBIAD KLAS I – III – 9,00 – 17 DNI – 153,00
SZKOŁA PODSTAWOWA KLASY IV – VIII 27.06.2025 nie ma obiadu
- OBIAD 9,00 zł – 17 DNI – 153,00
LICEUM 27.06.2025 nie ma obiadu
- OBIAD 9,00 zł – 17 DNI – 153,00
PRACOWNICY
- NAUCZYCIELE 17 DNI – 170,00
- PRACOWNICY OBSŁUGI I ADMIN. 17 DNI – 183,60