STOŁÓWKA


Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność

(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy). 

Odwołanie obiadów drogą e-mail:

 kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)

SP

 

 

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

PODWIECZOREK

 

 

 

PONIEDZIAŁEK

23.06.25

Pieczywo mieszane, masło,

Szynka kons,  ser żółty, ogórek. pomidor

herbata z cytryną, miód A:1,7

Fasolowa 250/400ml- 385  kcal

Pierogi z serem i śmietaną 150g – 305 kcal

Woda owocowa

 Razem 690 kcal

A:1,3,7,9 

 

Sok św.

 

 

 

WTOREK

24.06.25

Pieczywo mieszane, masło

Kasza manna kakaowa

 

Kanapka A:1,7

Ogórkowa 250/400ml-168/268kcal

Dorsz w cieście 80g- 220 kcal

Ziemniaki 100/200g – 90/180 kcal

Fasolka szp. 80g-38 kcal

Woda owocowa

razem 516 kcal

 A:1,3,4,7,9

 

Deser jogurtowy

A: 1,7

 

 

 

ŚRODA

25.06.25

 

Pieczywo mieszane, masło,

twarożek ze  szczypiorkiem, szynka kons.

herbata z cytryną, miód

 A:1 ,7

Kalafiorowa   250 ml-158 kcal

Kotlet mielony 60/120 g- 227/313kcal

Ziemniaki 100/200g -90/180 kcal

Mizeria   125g-75 kcal

Woda owocowa

razem 550 kcal

A:1,3,7,9,10

 

 

 

Deser jogurtowy

A: 1,7

 

 

 

CZWARTEK

26.06.25

 Pieczywo mieszane,     masło,                

 kakao

rogal z miodem

       herbata z cytryną    A: 1,7

Szpinakowa 250 ml -100 kcal

Spaghetti (1,7)-110/80 g –345/ 550 kcal

Ogórek kisz.  80g/125g – 38/48 kcal

Woda owocowa

Razem 617  kcal 

A:1 ,7,9,10 

 

 

 

 

Kanapka mleczna

A;1,7

 

 

 

PIĄTEK

27.06.25

 

 

 

 

 

 

LO

 

 

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

KOLACJA

 

 

 

PONIEDZIAŁEK

23.06.25

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g  Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek, pomidor

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g miód,

A:1,7\ROGALIK

Fasolowa 400 ml (1,7,9,10) 616 kcal

Pierogi z serem i śmietaną 300g – 609 kcal

Owoce-deser- 34 kcal

Woda

A:1,9,7,10

Razem 1215 kcL

Wędliny, sery talerz

Parówka, ketchup

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

 masło (7) 25g miód

A:1 ,7

Mus owocowy

 

 

 

 

 

WTOREK

 

24.06.25

Talerz wędlin  (1) 60g

Talerz ser mix.(7) 50g

 sałata/ ogórek

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna – kasza manna  (7)A:1,7

Ogórkowa  (9,1) 400ml- 268 kcal

Ryba w cieście  120g-330 kcal

Ogórek kiszony –

Ziemniaki 200g- 180 kcal

/woda owocowa 200ml

Deser kaszka manna 1 szt 138 kcal

razem 916 kcal

A: 1,3,4,7,9

 

Zapiekanka warzywna z ziemniakami 270g

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

Arbuz

A:1,3,7,9

 

 

 

 

ŚRODA

25.06.25

 Wędlina (1)  60g

 pasta twarogowa (7)/ser  50g 

\szczypior,

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g, rogal

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód

A:1,7\

Kalafiorowa  400 ml- 252 kcal

Kotlet mielony 120g-313 kcal

Mizeria  125g – 75 kcal

Ziemniaki 200g- 180 kcal

woda owocowa

jogurt owocowy 148 kcal (7)

 

razem 968 kcal  A:1,9,7,3,10

 

 

Pasta jajeczna 50g

Pasta z tuńczyka 50g

Talerz wędlin(1) 50g

Ogórek, sałata

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

DESER MLECZNY

A:1,3,4,7

 

 

 

CZWARTEK

         26.06.25

 Wędlina,  (1)  60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml

Masło(7)25g

Zupa mleczna (7)

miód  A:1,7 \

Szpinakowa z jajkiem 400ml – 160 kcal (1,9)

Spaghetti 220/80g  -550 kcal(1,7,3)

Ogórek kisz. 125 g – 60 kcal

Woda owocowa 200 ml

KANAPKA MLECZNA  95 kcal

 Razem 865 kcal

A:1,7,9,10

 

 

Pierogi z mięsem cebulka –   270 g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,7

 

BATON

 

 

PIĄTEK

27.06.25

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica (3)

Pomidor, sałata, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

   miód,

A:1,3,7

 

 


 LISTA ALERGENÓW:

Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne

Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne

Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2

Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne

Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.


Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP

PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK

Obiad  12:00 – 14:00


Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP, 

PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK

Obiad  12:00 – 14:30


1-4 LO i wychowanków internatu

PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:00 – 8:00        Obiad         12:00 – 17:00  Kolacja       18:00 – 19:00
PIĄTEK

Śniadanie   06:00 – 8:00        Obiad         12:00 – 15:00       



Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 5 każdego bieżącego miesiąca.

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email:  ksiegowa@zso4.szczecin.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.


OPŁATY ZA CZERWIEC 2025

27.06.2025 nie ma obiadu

INTERNAT 18 DNI ŻYWIENIOWYCH

  • CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 345,00
  • CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 318,00
  • POBYT – 170,00

SZKOŁA PODSTAWOWA 27.06.2025 nie ma obiadu 17 dni żywieniowych klasy 0 – III

  • OBIAD GRUPA „0” – 8,50 zł – 17 DNI – 144,50
  • OBIAD KLAS I – III – 9,00 – 17 DNI – 153,00

SZKOŁA PODSTAWOWA KLASY IV – VIII 27.06.2025 nie ma obiadu

  • OBIAD 9,00 zł – 17 DNI – 153,00

LICEUM 27.06.2025 nie ma obiadu

  • OBIAD 9,00 zł – 17 DNI – 153,00

PRACOWNICY

  • NAUCZYCIELE 17 DNI – 170,00
  • PRACOWNICY OBSŁUGI I ADMIN. 17 DNI – 183,60