STOŁÓWKA


Odwołanie obiadów: kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

Posiłki dla dzieci młodszych

DATA

ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

 

Poniedziałek

02.03.20

Pieczywo mieszane, masło,

wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek kisz

herbata malinowa A:1,7

Meksykańska 247/400 ml – 247/396kcal

Pierogi ruskie;150/300 g—225/450 kcal

Marchewka ze śmietaną.80/125g-38/59 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal

razem 648/1043 kcal A:1,7,9

jabłko

Wtorek:

03.03.20

Pieczywo mieszane, masło

Wędlina, ogórek kisz., pomidor

Kasza manna,

herbata z cytryną

A:1,7

Zupa krem z kalafiora 250/400ml- 198/316 kcal

Jerzyki w sosie pom. 100/130 g –152/ 290 kcal

Ziemniaki100/200g-90/180 kcal

Sałata vinegre 80/125g-35/55 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

razem 613/979 kcal

A:1,3,7,9

jabłko

 Środa:

04.03.20

Pieczywo mieszane, masło, kakao

Rogal z masłem

herbata z cytryną A: 1,7

Ogórkowa (9,1,7) 250/400 ml -168/268kcal

Kotlet schab pan.80/120g-191/350 kcal

Mizeria 80/125g- 48/75 kcal

Ziemniaki100/200g-90/180 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

jogurt 116 kcal

razem 781/1106 kcal A:1,3,7,9,10

Jogurt owocowy

A:1,7

Czwartek:

 05.03.20

Pieczywo mieszane, masło, wędlina

twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, wędlina

herbata z cytryną

A:1 ,7

Pomidorowa z mak.250/400 ml -395/632 kcal

Ryba kostka (4,1) 120g- 238 kcal

Ziemniaki100/200g-90/180 kcal

Marchewka z groszkiem 80/125g – 72/115 kcal jogurt owocowy 102 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

Razem977/1049 kcal

A:1,4,7,9 

Jogurt owocowy

A:1,7

Piątek

06.03.20

Pieczywo mieszane, masło,

Jajko got., serek żółty,wędlina, szczypior, pomidor, Herbata z cytryną A:1,3,6,7

Fasolowa (1,9) 250/400 ml 400ml- 153/244 kcal

Pierogi leniwe (1,7) 150g/300g- 363/726 kcal

<Marchewka 80/125g- 51 kcal

Kompot 200 ml-138 kcal

Razem 705/1159 kcal

A:1,7,9

mandarynka

Posiłki dla młodzieży

ŚNIADANIE

OBIAD

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

02.03.20

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g

. Pieczywo mieszane: pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g pomidor, ogórek Kisz .pomidor

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g

miód , A:1 ,7,10

Meksykańska 400ml (1,7,9)- 396 kcal

Pierogi ruskie 150/300g -225/450 kcal

Marchewka ze śmietaną 80/125g- 38/59 kcal

Kompot/woda 200ml -138 kcal

razem 1043 kcal

A:1,7,9,10

Zapiekanka makaronowa z warzywami (1,7,9) 270g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

jabłko

A:1,7 ,10

WTOREK

03.03.20

Talerz wędlin (1) 60g

Ser żółty(7) 50g ogórek kisz, pomidor

Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna

A:1,7,10

Zupa krem z kalafior (9,1,7) 400ml-316 kcal

Jerzyki w sosie pom. 130 g – 290 kcal

Ziemniaki 200g-180 kcal

Sałata sos vinegre 125g- 55 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal razem 979 kcal

A:1,3,7,9,10

Talerz wędlin (1) 50g

Pasta jajeczna(3,7) 40g

Pasta z tuńczyka (4,3)

Sałata, pomidor

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

kiwi

A:1,3,4,7

ŚRODA

04.03.20

Wędlina (1) 40g

Pasta twarogowa/ ser żółty (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata,

Pieczywo mieszane: pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód A:1,7

Ogórkowa (9,1) 400ml – 268 kcal

Kotlet sch. panier. (3,1) 110g -350 kcal

Ziemniaki 200g -180 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

Mizeria (1,7) 125g- 75kcal

Jogurt owocowy–116 kcal razem 1106 kcal

A:1,3,7,9,10

Ryż z truskawką, brzoskwinią i ananasem 270g(1,7,10)

Śmietana

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1 ,7

CZWARTEK

05.03.20

Wędlina, (1) 60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek św. Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml ,

Masło(7)25g

Zupa mleczna (7)

miód A:1,6,7

Pomidorowa z makaronem

400 ml (1,7,9)276 kcal

Ryba kostka (1,4)120g-238 kcal

Ziemniaki 200 g – 180 kcal

Marchewka z groszkiem (7)125g- 115 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal jogurt owocowy 102 kcal

razem 1049 kcal A:1,4,7,9

Kiełbasa na gorąco 150g,

Cebulka, pomidor

Ketchup, musztarda

Pasta twarogowa 50g

Herbata z cytryną/ woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7)25g miód

A:1,6,7

jabłko

A:1,7,9,10

PIĄTEK

06.03.20

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajka Got.(3) z 1 szt

Pomidor, sałata, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

Mandarynka miód A:1,3,6,7

Fasolowa (9,1) 400ml- 616 kcal

Pierogi leniwe 300g-726 kcal

Śmietana/masło 50g -48 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal

Razem 1390kcal A:1,3,7,9

PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         13:30 – 16:00           Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00        Obiad         12:30 – 15:3
0

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca.

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email:  ksiegowa@zso4.szczecin.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

 

PŁATA ZA MARZEC 2020

22 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 270,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 250,00

POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 22 DNI – 110,00

OBIAD 8,00/8,64 – 22DNI – 176/190,08

OPŁATA ZA KWIECIEŃ 2020

18 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 214,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 189,00

POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 18 DNI – 90,00

OBIAD 8,00/8,64 – 18 DNI – 144/155,52