STOŁÓWKA


   

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

22.10.18

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g

Parówka 1 szt. Pieczywo mieszane(1,6) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , pomidor

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g

miód , A:1,6,7

Jarzynowa 400ml (1,7,9)- 176 kcal

Kluski śląskie w sosie gulaszowym 150/100g -520 kcal

Kap. biała125g -85 kcal

Kompot/woda 200ml -138 kcal

razem 919kcal

A:1,7,9

 

Fasolka po bretońsku 270g(1,3,7)

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

soczek

A:1,3,7

 

 

 

WTOREK

 

23.10.18

Talerz wędlin  (1) 60g

Pasta jajeczna (3,7)/ ser żółty(7) 50g ogórek kisz

Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna

banan A:1,3,6,7

Pomidorowa z makaronem

400 ml (1,7,9)140 kcal

Udko pieczone 1szt – 179/358kcal

Ziemniaki  200 g – 180 kcal

Mizeria (1,7) 125g- 86 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal  jogurt nat. 70 kcal

razem 972 kca A:1,37,9

 

Ryba po grecku 270g

Wędliny 40g

Serek kanp, serek wiejski

Herbata z cytryną/ woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7)25g miód

jabłko A:1,6,7

 

A:1,4,7

 

 

 

ŚRODA

24.10.18

 Wędlina (1)  40g

Pasta twarogowa/ ser żółty (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata,

Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód Jabłko

A:1,3,6,7

Ogórkowa (9,1) 400ml – 168 kcal

Kotlet drob. panier. (3,1) 110g -299 kcal

Ziemniaki 200g -180 kcal

Fasolka szpara. (7)125g-  113 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

banan – 95 kcal

993 kcal

A:1,3,7,9

 

Pierogi ruskie z cebulką 300g

Sałatka wielowarzywna 100g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,3,7

 

 

 

CZWARTEK

         25.10.18

 Wędlina,  (1)  60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek św. Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml ,

Masło(7)25g

Zupa mleczna (7)

miód

A:1,6,7

Zupa krem z groszku (9,1,7) 400ml- 140 kcal

Jerzyki w sosie pom. 250 g – 270 kcal

Ziemniaki 200g-180 kcal

Sałata w śmietanie 125g- 48 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal

rogalik 238 kcal

razem 1014 kcal

A:1,3,7,9

Zapiekanka wiejska (3,7,9) 270g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

jabłko

A:1,7,9

 

 

 

PIĄTEK

26.10.18

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

jajko got. (3) z 1 szt

Pomidor, sałata, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

   miód A:1,3,6,7

Grochowa(9,1) 400ml- 264 kcal

Kopytka z cebulką 300g-453 kcal

Surówka kolesław 125g-86 kcal

Kompot/woda 200 ml- 138 kcal

Razem 941 kcal A:1,3,7,9

 


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

OPŁATA ZA PAŹDZIERNIK 2018

23 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 279,00

CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 254,00

POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 23 DNI – 115,00