STOŁÓWKA


   

ŚNIADANIE

 

OBIAD

 

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

23.04.18

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g  Pieczywo mieszane(1,6) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , pomidor

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g

miód , A:1,6,7

Brokułowa (9,7,1) 400ml- 168 kcal

Pierogi leniwe śmietanka/ bułka tarka z masłem 300g – 726 kcal

Marchewka 125g -30 kcal

Kompot/woda 200ml -138 kcal

razem 1062  kcal

A: 1,3,7,9

Talerz wędlin(1) 60g

talerz serów (7)40g

Jajko got. w sosie tzatzykowym(3,7)

Sałata

Herbata z cytryną/ woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7)25g miód

jabłko A:1,6,7

 

 

 

WTOREK

 

24.04.18

Talerz wędlin  (1) 60g

Pasta jajeczna (3,7)/ ser żółty(7) 50g ogórek kisz, pomidor, szczypior

Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna

banan A:1,3,6,7

Pomidorowa z makaronem

400 ml (1,7,9)140 kcal

Udko pieczone 1szt – 358kcal

Ziemniaki  200 g – 180 kcal

Marchewka z grosz(1,7) 125g- 86 kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal  jogurt nat. 70 kcal

razem 972 kcal A:1,7,9

 

Makaron z truskawką w sosie śmietanowym(1,7)- 270g

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód

A:1,7

 

 

 

ŚRODA

25.04.18

 Wędlina (1)  40g

Pasta twarogowa/ ser żółty (7) 50g

rzodkiewka\szczypior, sałata,  rogalik droż.

Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód Jabłko

A:1,3,6,7

Kapuśniak (9,1) 400ml – 168 kcal

Kotlet drob. panier. (3,1) 110g -299 kcal

Ziemniaki 200g -180 kcal

Surówka kolesław (7)125g-  86 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal

banan – 95 kcal

993 kcal

A:1,3,7,9

 

Warzywa z pieca z filetem 270g

Herbata z cytryną 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7) 25g miód

A:1,7

 

 

 

 

CZWARTEK

      26.04.18

 Wędlina,  (1)  60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek św. Pieczywo mieszane(1,6): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml ,

Masło(7)25g serek wiej.

jogurt natur owocami i musli (7)A:1,6,7

Barszcz czerwony 400ml (1,7,9)- 176 kcal

Kluski śląskie w sosie mięsnym150/80g -520 kcal

Kap. kisz125g -85 kcal

Kompot/woda 200ml -138 kcal

sok 43 kcal

razem 962 kcal

A:1,7,9

Paluszki rybne 6 szt (7,4,3,1)

Pasta twarogowa (7) 50g

Sałata, pomidor

Herbata z cytryną /woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód

A:1,3,4,6,7

 

 

 

PIĄTEK

27.04.18

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica (3) z 3 szt

Ogórek,  sałata, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g

   miód kiwi

A:1,3,6,7 serek wiejski

Krupnik (9,7,1)400ml-176kcal

Makaron w sosie carbonare 220/80g  -550 kcal(1,7,3)

Ogórek kisz, por, marchewka125g -56 kcal

Kompot/woda 200 ml 138 kcal

razem 920 kcal A:1,3,7,9

 

 


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

  

CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE  13 zł

 OBIAD  5 zł

 

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

OPŁATA ZA MARZEC 2018
20 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 240,00
CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 215,00
POBYT dla uczniów ZSO Nr 4 – 120,00
POBYT – 140,00
OBIAD 5,00 – 20 DNI – 100,00

OPŁATA ZA KWIECIEŃ 2018
19 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 227,00
CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 202,00
POBYT dla uczniów ZSO Nr 4 – 120,00
POBYT – 140,00
OBIAD 5,00 – 19 DNI – 95,00