STOŁÓWKA


Odwołanie obiadów: kier.stolowki@zso4.szczecin.pl

ŚNIADANIE

OBIAD

KOLACJA

PONIEDZIAŁEK

18.02.19

Talerz wędlin(1) 60g

Talerz serów(7) 50g Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek kisz.

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml

Masło (7) 25g banan

miód A: 1,6,7,9,10

Grochowa (1,7,9) 400ml- 264 kcal

Gulasz wieprz.100/80 g- 220 kcal (1)

Ziemniaki 200g- 180 kcal

Bukiet warzyw gotowanych125g-85kcal

Kompot/woda 200ml-138 kcal, razem 887 kcal

A:1,7,9,

Fasolka po bretońsku 270 g

(1,7,9)

Herbata z cytryną /

woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

masło (7) 25g miód

ciasto owocowe 100g

A:1,7

WTOREK

19.02.19

Talerz wędlin (1) 60g

Talerz serów(7) 50g

sałata/,papryka

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml

Masło(7) 25g miód

Zupa mleczna

A:1,6,7,9,10

Szpinakowa z jajkiem (1,3,9) 400 ml -176 kcal

Bitka wołowa w sosie własnym 100/80g -224 kcal

Kasza200 g -165 kcal

Buraczki.125g- 89 kcal, jogurt -70 kcal

Kompot 200ml-138 kcal razem 862 kcal

A:1,3,7,9,

Sałatka brokułowa 270 g

Wędliny (1) 40 g

Herbata z cytryną /

woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło (7)25g, miód

A:1,3,7

ŚRODA

20.02.19

Wędlina (1) 60g

Pasta twarogowa (7) 50grzodkiewka\ sałata, rogal

Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g,

Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml

Masło 25g, miód

jogurt A:1,6,7,9,10 jabłko

Ogórkowa (1,7,9)400ml- 168 kcal

Kotlet rybny (3,4,7) 120g- 312 kcal

Ziemniaki 200g – 180 kcal

Surówka kolesław 125g- 86 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kcal Banan- 95 kcal

razem 979 kcal A:1,3,4,7,9,10

Ryż z musem egzotycznym (brzoskwinia, ananas, śmietana) 270 g

Herbata z cytryną /

woda 200 ml

Pieczywo mieszane (1) 400g,

Masło (7)25g, miód

A:1,7

CZWARTEK

21.02.19

Wędlina, (1) 60g

Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek św. Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g

Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml

Masło(7)25g

Zupa mleczna (7)

miód A:1,6,7,9,10

Krupnik (9)400ml-160 kcal

Jerzyki w sosie pomidorowym 250g- 270 kcal

Ziemniaki 200g-180 kcal sałata lodowa w śmietanie125g -48 kcal

Kompot/woda 200ml- 138 kacl ,jogurt 86 kcal

razem 882 kcal A:1,3,7,9

Pierogi ruskie 300g

sałatka warzywna 125g

Herbata z cytryną/

woda 200ml

Pieczywo mieszane (1) 400g

Masło(7)25g miód

jabłko

A:1,7

PIĄTEK

22.02.19

Talerz wędlin (1)60 g

Talerz serów(7) 50g

Jajecznica 3 szt (3)

Pomidor, szczypior

Herbata z cyt.\ kawa 200ml

Masło (7) 25g

Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g miód

A:1,3,6,7,9,10 banan

Fasolkowa (1,9) 400 ml-168 kcal

Szaszłyk -150g- 212 kcal(1,7,9)Sos czosn 80g -108kcal,Ryż 200g-72 kcal

Ogórek kiszon125g14kcal

Kompot 200 ml-138 kca

razem 712 kcal

A:1,7,9


PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         13:30 – 16:00      Kolacja       18:00 – 19:00

PIĄTEK  

Śniadanie   06:30 – 8:00  Obiad         12:30 – 15:30

Obiady sprzedawane są wyłącznie w cyklu abonamentowym, który opłaca się do dziesiątego każdego miesiąca.

Opłaty za posiłki można przelewać na numer konta bankowego:

65 1020 4795 0000 9602 0278 2449

Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania

płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4

Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 10 każdego bieżącego miesiąca
(za wrzesień 2017 do 10.09.2017 r. itd.).

Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.

W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady

Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email :zso4-izabela.kolodziejczyk@wp.pl

Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.

 

OPŁATA ZA STYCZEŃ 2019
18 DNI ŻYWIENIOWYCH

CAŁODZIENNE (z obiadem piątkowym) – 218,00
CAŁODZIENNE (bez obiadu piątkowego) – 202,00
POBYT – 130,00

OBIAD 5,00 – 18 DNI – 90,00
OBIAD 8,00/8,64 18 DNI – 144,00/155,52

OD 28.01.2019 DO 10.02.2019 R. – FERIE