Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność
(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy).
Odwołanie obiadów drogą e-mail:
kier.stolowki@zso4.szczecin.pl
(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)
SP, LO
|
ŚNIADANIE |
OBIAD |
KOLACJA |
PONIEDZIAŁEK29.09.25 |
Talerz wędlin (1)60 g Talerz serów(7) 50g Pomidor, ogórek, sałata Herbata z cyt.\ kawa\ mleko\ woda owoc 200ml Masło (7) 25g Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g miód, A: 1,7 rogaliki |
Fasolkowa (9) 400ml- 232 kcal Spinach z makaronem i filetem, parmezanem 300/70 g—660 kcal Marchewka ze śmietaną 125 g -60 kcal Sok św. 130 kcal Razem 1082 kcal A:1,3, 7, 9 |
Ryż z musem egzotycznym 270g (1,7) Herbata z cytryną /woda 200 ml Wędlina, twarożek 40g., pomidor, sałata Pieczywo mieszane (1) 400g masło (7) 25g miód A:1,7 |
WTOREK
30.09.25 |
Talerz wędlin (1) 60g Talerz serów(7) 50g sałata/ pomidor/og. Kisz. Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml Masło(7) 25g miód Zupa mleczna A: 1,7 |
Krupnik (9,1) 400ml- 368 kcal Miruna w cieście (4,1) 120g -312 kcal Frytki 200g-312 kcal kapusta bała po japońsku 125 g – 90 kcal Woda owocowa 200ml- razem 1082 kcal A:1,3,7,9 gruszka |
Pasta jajeczna. (1,3) 40g Pasta twarogowa, z awokado (7) 40 g Wędlina 40 g Sałata, pomidor Herbata z cytryną 200ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło(7) 25g miód Herbata z cytryną /woda 200 ml kanapka mleczna A:1,3,7 |
ŚRODA 01.10.25 |
Wędlina (1) 60g talerz serów. (7) 50g rzodkiewka, sałata, Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g, Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g, miód A: 1,7 |
Barszcz biały (1,9) 400ml-432 kcal Schab w jarzynach w sosie śmietanowym 100/80g -234 kcal Kasza mix 200 g-262 kcal Woda owocowa razem 1001 kcal A:1,9 jogurt owocowy pitny- 145 kcla
|
Zapiekanka pieczarka, 1 szt Wędlina, sery, warzywa Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, Rogaliki A:1,3,4,7 |
CZWARTEK 02.10.25 |
Wędlina, (1) 60g Pasta twarogowa(7) 50g sałata, papryka, og. kisz Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7)200ml , Masło(7)25g miód pączek Zupa mleczna (7)A:1,7 |
Kapuśniak (1,9) 400 ml – 484 kcal Udko pieczone 527 kcal Ziemniaki 200g- 180 kcal Mizeria 125g – 75 kcal Woda owocowa Banan – 116 kcal, razem 1266 kcal A:1,7,9
|
Parówki 2 szt Ser mozzarella, pomidor 50g Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód winogrona A:1,7,9 |
PIĄTEK 03.10.25 |
Talerz wędlin (1)60 g Talerz serów(7) 50g Jajecznica(3) z 3 szt Ogórek kisz, sałata Herbata z cyt.\ kawa\mleko (7)200ml Masło (7) 25g Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g A:1,3,7 banan, |
Zupa tajska (9) 400ml- 290 kcal Naleśniki z serem – 595 kcal Woda A:1,3,9,7,10 razem 885 kcal
|
|
LISTA ALERGENÓW:
Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne
Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne
Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2
Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne
Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:00
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP,
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:30
1-4 LO i wychowanków internatu
PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 17:00 Kolacja 18:00 – 19:00
PIĄTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 15:00
INFORMACJE DLA RODZICÓW DZIECI KORZYSTAJĄCYCH
Załącznik nr 2 do Regulaminu
Zasady korzystania z elektronicznych kart zbliżeniowych oraz czytnika elektronicznego w stołówce szkolnej.docx
Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania
płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4
Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 5 każdego bieżącego miesiąca.
Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.
W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady
Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email: ksiegowa@zso4.szczecin.pl
Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.
OPŁATY: PAŹDZIERNIK 2025
KATEGORIA | USŁUGA | LICZBA DNI | OPŁATA (PLN) | UWAGI |
INTERNAT | Wyżywienie całodzienne (z obiadem piątkowym) | 23 dni żywieniowe | 453,00 | |
INTERNAT | Wyżywienie całodzienne (bez obiadu piątkowego) | 23 dni żywieniowe | 408,00 | |
INTERNAT | Opłata za POBYT (zakwaterowanie) | Miesięczna | 170,00 | |
SZKOŁA PODSTAWOWA i LICEUM | Opłata za OBIAD (jednostkowa cena: 9,00 zł) | 23 dni | 207,00 | 14.10.2025 (Dzień Edukacji Narodowej) wliczony w dni obiadowe. |
PRACOWNICY | Opłata za wyżywienie (NAUCZYCIELE) | Miesięczna | 230,00 | |
PRACOWNICY | Opłata za wyżywienie (OBSŁUGA i ADMINISTRACJA) | Miesięczna | 248,40 |