Odwołanie obiadu można zgłaszać najpóźniej do godz. 11:00 dnia roboczego poprzedzającego nieobecność
(tj. w poniedziałek do godz. 11:00, zgłaszamy odpis na wtorek, po godzinie 11:00 odpis będzie liczony dopiero od środy).
Odwołanie obiadów drogą e-mail:
kier.stolowki@zso4.szczecin.pl
(nie dotyczy wychowanków internatu ZSO4)
SP, LO
|
|
ŚNIADANIE |
OBIAD |
KOLACJA |
PONIEDZIAŁEK17.11.25 |
Talerz wędlin(1) 60g Talerz serów(7) 50g Pieczywo mieszane(1) pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g , ogórek, pomidor Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleka (7)200ml Masło (7) 25g miód, A:1,7\ROGALIKI |
Fasolowa 400 ml (1,7,9,10) 616 kcal Pierogi z serem i śmietaną 300g – 609 kcal Owoce różne-deser- 34 kcal Woda A:1,9,7,10 Razem 1215 kcal |
Wędliny, sery talerz Parówka, ketchup Herbata z cytryną /woda 200 ml, sałata, pomidor Pieczywo mieszane (1) 400g masło (7) 25g miód A:1 ,7 Mus owocowy
|
WTOREK
18.11.25 |
Talerz wędlin (1) 60g Talerz ser mix.(7) 50g sałata/ ogórek Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda\mleko (7) 200ml Masło(7) 25g miód Zupa mleczna – kasza manna (7)A:1,7 |
Ogórkowa (9,1) 400ml- 268 kcal Ryba w cieście 120g-330 kcal Ziemniaki 200g- 180 kcal Sałatka jesienna 200g- 55 kcal /woda owocowa 200ml Deser kaszka manna 1 szt 138 kcal razem 971 kcal A: 1,3,4,7,9,10
|
Zapiekanka warzywna z ziemniakami 270g Herbata z cytryną 200ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło(7) 25g miód Banan A:1,7,9
|
|
ŚRODA 19.11.25 |
Wędlina (1) 60g pasta twarogowa (7)/ser 50g \szczypior, Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g, rogal Herbata z cyt.\ kawa\ woda\ mleko(7) 200ml Masło 25g, miód A:1,7\banan |
Kalafiorowa 400 ml- 252 kcal Kotlet mielony 120g-313 kcal Mizeria 125g – 75 kcal Ziemniaki 200g- 180 kcal woda owocowa jogurt owocowy 148 kcal (7)
razem 968 kcal A:1,9,7,3,10
|
Pasta jajeczna 50g Pasta z tuńczyka 50g Talerz wędlin(1) 50g Ogórek, sałata Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód Śliwki A:1,3,4,7 |
|
CZWARTEK 20.11.25 |
Wędlina, (1) 60g Talerz serów(7) 50g sałata, ogórek Pieczywo mieszane(1): pszenne, star., zbożowe, kajzerki: 400g Herbata z cyt.\ kakao\ woda / mleko(7) 200ml Masło(7)25g Zupa mleczna (7) miód A:1,7 \jabłka |
Szpinakowa z jajkiem 400ml – 160 kcal (1,9) Spaghetti 220/80g -550 kcal(1,7,3) Ogórek kisz. 125 g – 60 kcal Woda owocowa 200 ml KANAPKA MLECZNA 95 kcal Razem 865 kcal A:1,7,9,10
|
Ryż w sosie egzotycznym 270 g Wędliny, sery, warzywa Herbata z cytryną /woda 200 ml Pieczywo mieszane (1) 400g Masło (7)25g, miód A:1,7
BATON zbożowy |
|
PIĄTEK 21.11.25 |
Talerz wędlin (1)60 g Talerz serów(7) 50g Jajecznica (3) Pomidor, sałata, szczypior Herbata z cyt.\ kawa 200ml Masło (7) 25g Piecz miesz (1): star., pszenne, zbożowe 400g miód, A:1,3,7 |
Krupnik (1,9) 400 ml- 368 kcal Zapiekanka z sosem tysiąca wysp – 270 g (filet makaron, papryka, kukurydz, ogórek, ser)- 722 kcal Woda owocowa razem 1090 kcal kcal A:1,7,9,10
|
|
LISTA ALERGENÓW:
Alergen nr 1: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne
Alergen nr 2: skorupiaki i produkty pochodne
Alergen nr 3: jaja i produkty pochodne
Alergen nr 4: ryby i produkty pochodne
Alergen nr 5: orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne
Alergen nr 6: soja i produkty pochodne
Alergen nr 7: mleko i produkty pochodne
Alergen nr 8: orzechy tj. migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca, pistacjowe i produkty pochodne
Alergen nr 9: seler i produkty pochodne
Alergen nr 10: gorczyca i produkty pochodne
Alergen nr 11: nasiona sezamu i produkty pochodne
Alergen nr 12: dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na So2
Alergen nr 13: łubin i produkty pochodne
Alergen nr 14: mięczaki i produkty pochodne
Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 1-3 SP
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:00
Godziny funkcjonowania stołówki dla uczniów klas 4-8 SP,
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
Obiad 12:00 – 14:30
1-4 LO i wychowanków internatu
PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 17:00 Kolacja 18:00 – 19:00
PIĄTEK
Śniadanie 06:00 – 8:00 Obiad 12:00 – 15:00
INFORMACJE DLA RODZICÓW DZIECI KORZYSTAJĄCYCH
Załącznik nr 2 do Regulaminu
Zasady korzystania z elektronicznych kart zbliżeniowych oraz czytnika elektronicznego w stołówce szkolnej.docx
Informacja dotycząca prawidłowego dokonywania
płatności dot. obiadów dziecka w ZSO Nr 4
Płatności za obiady muszą być dokonywane przelewem na rachunek bankowy PKO BP S.A. O/Szczecin
nr 65 1020 4795 0000 9602 0278 2449 w nieprzekraczalnym terminie do 5 każdego bieżącego miesiąca.
Ze względu na automatyczne księgowanie wyciągów tylko prawidłowe (wg poniższego wzoru) dokonanie przelewu będzie księgowane na koncie ucznia. Prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w tekście tytułu przelewu, gdyż system automatycznie odrzuci taki przelew jako błędny, do ponownej weryfikacji, co znacznie utrudni i przedłuży proces ewidencji dokonanych wpłat.
W tytule przelewu prosimy wpisać dokładnie tekst w poniższego wzoru tj.:
cyfra numeru ewidencyjnego odstęp Nazwisko odstęp Imię odstęp obiady np.: 1 Kowalski Jan obiady
Numer ewidencyjny jest indywidualnie przypisany dla każdego ucznia. W celu otrzymania numeru ewidencyjnego (dotyczy nowych uczniów korzystających z obiadów) należy zgłosić się do księgowości osobiście, telefonicznie 091 43 94 052 w. 36 lub email: ksiegowa@zso4.szczecin.pl
Osoby, które korzystały z obiadów w poprzednim roku szkolnym używają tego samego numeru ewidencyjnego.
Na początku każdego miesiąca zostanie do Państwa wysłany email (na wskazany przez Państwa adres – proszę podać) z bieżącym zobowiązaniem na dany miesiąc. Adres email, z którego otrzymają Państwo tę informację będzie również służył do Państwa kontaktu z księgowością, do czego serdecznie zapraszamy.
